The world's mostpowerful website builder.

Schimmelnagels - Onychomycose » Wratten - Verrucae

Wratten, oftewel verrucae, zijn goedaardige huidgezwelletjes die worden veroorzaakt door bepaalde types van het humaan papillomavirus. Het virus gedijt vooral op vochtige en onregelmatige oppervlakten zoals in sportzalen, zwembaden, kleedkamers en openbare douches. Daarnaast bestaan er twee soorten wratten, namelijk genitale en niet-genitale wratten. De eerste komen voor op geslachtsorganen, de andere bevinden zich elders op het lichaam. Doordat het lichaam antistoffen opbouwt verdwijnen de meeste wratten uiteindelijk zelf. Toch is een laserbehandeling een ideale keuze als je sneller van je wratten af wilt. 

 

Hoe voorkomen?

Wratten ontstaan door direct contact tussen je huid en het virus. Zeker bij een beschadiging van de huid is het risico groter! Daarnaast is ook een verminderde weerstand een grote risicofactor. Wratten verspreiden zich gemakkelijk, waardoor je zeker van de wrat moet afblijven om zo veel mogelijk verdere besmetting te voorkomen.

 

Behandeling

Tijdens deze laserbehandeling wordt het wrattenweefsel met een intense lichtstraal verbrand en vernietigd. Deze behandeling is daarnaast een snelle procedure. Ook wordt de normale huid rond de wratten niet beschadigd, waardoor dit een veilige en werkzame behandelmethode is. 


Nazorg

  • Voor deze behandeling is geen speciale nazorg vereist
FOX LASER

Schimmelnagels en wratten zijn nu eenvoudig te behandelen met FOX Laser. Waarom kiezen voor een laserbehandeling?

  • De hardnekkigste schimmels, die al jaren zonder resultaat behandeld worden met poeders en crèmes (of medicijnen), groeien weer gezond uit tot een mooie heldere nagel
  • Ruim 93% van de patiënten heeft baat bij de behandeling

De FOX Laser is enorm doelgericht: het zorgt ervoor dat de sporen worden vernietigt, zonder de nagel, huid of andere oppervlaktes aan te tasten.

Matthias Amelung, Expert laserapparatuur