The world's mostpowerful website builder.

Laserontharing » Witte & Rode Haren

Heeft u grijze, witte of rode haren en wilt u ook graag permanent ontharing? Elektrolyse biedt de oplossing! In tegenstelling tot LightSheer lasertoestel maken we hierbij gebruik van elektrische epilatie. Een gewoon lasertoestel maakt immers gebruik van melanine, oftewel het pigment in het haar, om de haarwortel te vernietigen. Bij rood, grijs en wit haar is er heel weinig pigment aanwezig waardoor deze behandeling niet aanslaat. Bij elektrische epilatie wordt er gebruik gemaakt van gelijkstroom. Door de elektrische impuls ontstaat er een bijtende reactie in het haarzakje, waarna deze vernietigd wordt.
 

Behandeling
Tijdens de behandeling wordt er een dunne naald in het haarzakje ingebracht waar stroom door gestuurd wordt. Dit heeft als nadeel dat het een tijdrovende behandeling is, want ieder haarzakje moet individueel behandeld worden. De naald voelt niet als een injectie omdat de huidbarrière niet doorboord wordt. De follikel is immers een natuurlijke opening van de huid.  De specialisten van het Laserkabinet hebben inmiddels jarenlange ervaring en gebruiken de allernieuwste toestellen om permanente ontharing ook bij u te verwezenlijken. Het aantal behandelingen dat nodig is, is afhankelijk van onder andere de zone die onder handen genomen wordt en het type van uw huid. Dit wordt met u besproken tijdens een eerste (test)behandeling of contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie! 


Nazorg

  • Na de behandeling raden we aan om de huid even te kalmeren met Flammazine zalf.
  • Voor de behandeling raden we aan om minimaal 4 weken voor de behandeling niet meer te waxen, epileren of harsen. 
ELEKTROLYSE

Elektrische epilatie is een effectieve methode om ongewenste haargroei in het gezicht en op het lichaam permanent te verwijderen met een tal van voordelen

  • Vernietiging van haarzakjes in plaats van de haren zelf
  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Alle soorten haren en lichaamszones komen in aanmerking
FAQ

Het is noodzakelijk dat de huidtherapeut de haren kan zien tijdens de behandeling. Daarom is het van belang dat u zich minimaal vier dagen voorafgaand aan de behandeling niet scheert of knipt. Ook epileren, harsen of de touwtjesmethode gebruiken vlak voor de behandeling maakt de behandeling niet mogelijk. Zorg ervoor dat de haren lang genoeg zijn om met een pincet te pakken.

Vlak voor en tijdens de behandelingen is zonnebank ten sterkste af te raden. Ook direct in de buitenzon liggen is niet toegelaten voor de te behandelen zones.

Na iedere behandeling komen er minder haren terug en zijn de haren dunner. Uw huid voelt aan het einde van de behandelperiode glad aan. Ook al zullen de meeste behandelde haren niet meer terugkomen, het is mogelijk dat er in de toekomst nieuwe haarzakjes geactiveerd worden of donshaartjes overgaan tot dikkere haren. Dit proces kan onafhankelijk van de elektrische epilatie plaatsvinden door bijvoorbeeld hormonale invloed of medicijngebruik. Nieuwe behandelingen kunnen dan weer gewenst zijn.

Als de actieve haargroei is verdwenen, zal een onderhoudsbehandeling af en toe nodig kunnen zijn. Een behandelperiode kan variëren van 6 maanden tot 2 jaar.

Wij reinigen uw huid en bespreken welke haren aangepakt gaan worden. Het ontharingsapparaat stuurt via een klein steriel naaldje een stroomstootje naar het haarzakje. De haar wijst haar hierbij de weg. Door dit stroomstootje komt warmte vrij en gaat het haarzakje kapot. Op deze manier pakt zij de betreffende haarzakje aan. Wanneer het haarzakje vernietigd is, krijgt de haar geen voeding meer en kan deze dus ook niet meer groeien. Tijdens het behandelen kan het elektrisch ontharen een warm gevoel geven, het is echter niet pijnlijk en goed te verdragen. Het haarzakje heeft een opening in de huid, dus we hoeven niet in de huid te prikken. De omringende huid blijft intact.

De behandelduur is afhankelijk van de hoeveelheid haar, de oorzaak van de haargroei en de groeifase waarin de haar zich tijdens de behandeling bevindt. Het is belangrijk om in het begin van de behandelperiode met regelmaat te komen.

De behandelfrequentie kan variëren van wekelijks tot één keer in de zes weken.

Heeft u vragen of wenst u informatie? Contacteer ons vrijblijvend!

Maak een afspraak